Britse rechter vindt Galaxy Tab minder cool dan iPad

iPad & Galaxy tab

AMSTERDAM - De Galaxy Tab van Samsung wordt in Groot-Brittannië niet verboden vanwege het uiterlijk. De rechter schrijft dat de Samsungtablet minder cool is dan de iPad.

Dat blijkt uit het oordeel van het High Court of Justice in Londen.

Rechter Collin Birss stelde dat de ontwerpen van de Galaxy Tab 7.7, 8.9 en 10.1 weliswaar sterk lijken op die van het oorspronkelijke ontwerp van de Apple-tablets, maar dat het voor geoefende kijkers toch te zien is dat het om een andere computer gaat. Het verschil zit hem vooral in de achterkant van de tablets, zegt Birss.

Bovendien schrijft hij: "De Galaxy Tabs hebben niet dezelfde extreme eenvoud als de iPad. Ze zijn niet net zo cool. De algemene indruk is anders."

In Nederland vond een rechter het verschil ook voldoende. De Galaxy Tab is wel verboden in de Verenigde Staten. Samsung en Apple bevechten elkaar in zeker tien landen. Apple stelt dat Samsung het ontwerp van de iPad slaafs kopieert.

Samsung beschuldigt Apple van het niet betalen voor patenten van de Zuid-Koreaanse fabrikant omtrent de draadloze techniek 3G. Een Nederlandse rechter bepaalde op 20 juni dat Apple Samsung hiervoor alsnog een vergoeding moet overmaken.

(Source: Nu.nl)

AttachmentSize
iPad vs. Galaxy73.98 KB

UTC

17 Dec 2018 - 00:47

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 71 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X