Vivino kan nu wijnkaarten in restaurants inscannen

Vivino

Beste iPhone apps voor wijn en wijnliefhebbersDe wijnapp Vivino Wine Scanner was al bekwaam in het scannen van wijnetiketten, zodat je de gedronken wijn in je collectie kon opnemen en beoordelen. De applicatie was ook al goed in het presenteren van die informatie nog voordat je de wijn had gekocht of besteld, door de naam op te zoeken in de app. In Vivino 8.1 komt daar nog een stap bij. De applicatie kan nu hele wijnkaarten in één keer scannen.

Als de wijnen op een menukaart zijn uitgeschreven, kan je de pagina scannen en zoekt Vivino er de beoordelingen bij die in de miljoenen wijnen grote database van de app bekend zijn. Kan je ober je niet vertellen welke wijn het best bij een specifiek gerecht past, dan kan je via de pairings van Vivino alsnog achterhalen welke wijn bij de vis past, en welke bij rood vlees. Het akelige randje ontbreekt ook niet: Vivino laat zien wat de echte prijs van een wijn is, zodat je ter plekke kan constateren dat de prijs in je restaurant drie keer over de kop gaat.

Een menukaart scannen in Vivino Wine is net zo eenvoudig als een etiket. Je drukt op de cameraknop, tikt op Wine List en houdt de camera recht zodat de zinnen er goed recht op staan. Daarna toont de app de wijnen in een strak lijstje onder elkaar. Met een tik op een wijnnaam zie je meer informatie over een fles.

Smaakanalyse

Vivino Wine Scanner is zo’n beetje een onmisbare app voor wijnliefhebbers. De applicatie heeft een geweldig grote database met beschrijvingen en beoordelingen, analyseert je favoriete smaken en laat zien hoeveel soorten wijnen je nog te ontdekken hebt. De app is helaas nog niet geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

(Source: iCulture.nl | BART BREIJ)

UTC

17 Jan 2019 - 03:06

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 143 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X