Sascha van Druten voor de Transavia OR

Sascha2

Beste collega,

Graag zet ik mij in voor de belangen van onze vliegers in het bijzonder en alle werknemers van Transavia in het algemeen.

In 2009 heb ik onder de vlag van de OR de IPB werkgroep geïnitieerd. Samen met mijn werkgroep collega is het gelukt om het huidige MyIDtravel systeem te krijgen. Een systeem waardoor alle Transavianen met veel maatschappijen goedkoop kunnen reizen (IPB) en Transavia ook minder kosten heeft aan bijvoorbeeld dienstreizen.

In 2014 heb ik het initiatief genomen om met de OR de ARDOF werkgroep te beginnen (aircraft related dangerous oils and fumes). Samen met mijn OR collega volgen wij de ontwikkelingen wereldwijd met betrekking tot de luchtkwaliteit in en om het vliegtuig. Zo fungeren wij als kenniscentrum voor Transavia en zijn wij aanspreekpunt voor collega’s die met dit onderwerp te maken hebben gehad of anderzijds vragen hebben.

De luchtvaart in het algemeen en ons bedrijf in het bijzonder ervaart turbulente tijden. Ik heb vertrouwen in de kracht van ons bedrijf en het beleid van onze directie. Graag luister ik naar wat jij belangrijk vindt binnen Transavia. Via de OR zal ik mijn best doen onze belangen in deze tijden van verandering te waarborgen.

Mijn naam is SASCHA VAN DRUTEN. Ik ben 38jaar. 16 Jaar in dienst, waarvan 9jaar als gezagvoerder.

UTC

16 Dec 2018 - 01:22

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 95 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X