Rampentraining voor stewardessen

De stewardess is het visitekaartje van de luchtvaartmaatschappij. Deze tot in de puntjes verzorgde supervrouwen staan garant voor een weldadig gevoel van veiligheid.

Heftige turbulentie? Onverstoorbaar deelt de stewardess de maaltijden uit. Onmiskenbare brandlucht? Zolang zij glimlachend door het gangpad loopt, komt alles goed. In de theaterroductie 'Rampentraining voor stewardessen' krijgen de dames een stevige opfriscursus. Gebroken nagels, kleerscheuren en huilbuien, de stewardessen moeten het allemaal doorstaan. Tenslotte zijn dit de vrouwen die ons moeten begeleiden voor, tijdens én na het neerstorten!

Rampentraining voor stewardessen is een hilarische theaterproductie die van september tot en met november te zien in in Haarlen, Den Haag, Amstelveen, Alkmaar, Den Bosch en Heerlen.

De pers over Golden Palace:

"Met steeds meer vaart trekt Kuijpers ons dieper en dieper de verbeelding in." "Ontroerend onbenullig verhaal over de grote thema`s van het leven en het theater: liefde, eenzaamheid en macht." (De Volkskrant)
"Bij Golden Palace is de slapstick altijd heel oer. Geen gein om de gein, maar een fysieke vertaling van wirwar aan ongenoegens en hunkeringen die het innerlijk van de mens beroeren. Hoe grilliger en absurder, hoe herkenbaarder, mits precies gedoseerd. Naar zulk theater kan ik uren kijken." (Trouw)

UTC

17 Jan 2019 - 02:49

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 148 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X