'iOS 8 en iWatch sterk gericht op gezondheid'

iWatch

De nieuwe versie van iOS en de iWatch zouden er allebei op gericht zijn om gegevens over de gezondheid van de drager te verzamelen en overzichtelijk te maken.

Dat meldt 9to5mac op basis van anonieme bronnen.
iOS 8 zou dan ook een nieuwe app krijgen, genaamd Healthbook. De app zou net zoals Passbook kaarten tonen, met daarop gegevens zoals aantal gezette stappen, verbrande calorieën, maar ook iemands hartslag of bloeddruk.

De iWatch zou gebruikt worden om de hartslag of bloeddruk te meten. De bewegingssensor in de iPhone 5S kan onder andere het aantal stappen tellen. De app zou ook helpen met het bijhouden van het gewicht of het geven van herinneringen om medicijnen in te nemen.

Medische experts

Het gerucht zou ondersteund worden door een vergadering tussen de Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit en een aantal hooggeplaatste mensen van Apple. Daarnaast nam Apple onlangs nog een aantal medische ingenieurs aan en een fitness-expert afkomstig van Nike.
Wanneer het slimme horloge van Apple op de markt zal verschijnen is niet precies duidelijk. Volgens sommige geruchten zou de iWatch gelijktijdig met de volgende iPhone worden aangekondigd en in oktober 2014 op de markt komen.

(Source: Nu.nl)

UTC

18 Nov 2018 - 07:54

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 51 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X