SKY Academy 'Hamburger Fly-In' groot succes

Hamburger FlyInn 2012

De Hamburger Fly-in van aerobatic vliegschool SKY Academy op Teuge vandaag, 22 september 2012, was een groot succes. Het weer was 'severe CAVOK' en dat trok, samen met de belofte van een perfecte hamburger, veel bezoekers.

Deze bijzondere naam vindt zijn oorsprong in het uitgestrekte binnenland van de VS, waar privévliegen de gewoonste zaak van de wereld is. Niets zo gezellig om op zondag naar de 'buren' te vliegen honderd mijl verderop, teneinde bij elkaar een lekkere hamburger te eten.

Vanuit die traditie is het fenomeen ook naar Nederland 'gehaald', want ook hier bevindt zich een hechte Kleine Luchtvaart 'community'. Tenslotte hebben Nederlanders het patent op het woord 'Gezelligheid'!

De deelnemers werden getrakteerd op een prachtige nazomerdag en onder het genot van een mooie 'flight line', waar alle deelnemende vliegtuigen (zie bijlage) goed zichtbaar stonden opgesteld, kon men lekker 'chillen' en genieten van een lekkere hamburger.

SKY academy, welke huisvesting gaf aan het evenement, verzorgde een drietal korte airshows met publiekslieveling, de Pitts Special.

Uiteindelijk mocht de organisatie een kleine honderd gasten verwelkomen en hebben 18 vliegtuigen hun opwachting gemaakt. Er kan gesproken worden van een zeer geslaagd evenement, welke ongetwijfeld jaarlijks zal worden vervolgd!

AttachmentSize
HFI-DeelnemendeVliegtuigen.pdf84.15 KB
Hamburger_FlyInn_PHPEP.jpg67.73 KB

UTC

17 Jan 2019 - 02:41

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 156 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X