Brewster: nieuwe adresboek-app

Brewster iPhone app

Brewster is een nieuwe adresboek-app die tot voor kort alleen in de Amerikaanse App Store te downloaden was. Nu is de app ook in Europese App Stores te vinden, waaronder die in Nederland en België. Bovendien heeft Brewster net een update uitgebracht, zodat we meteen kunnen meeprofiteren van de nieuwe functies. De gratis app is gefaseerd uitgebracht om te zorgen dat Brewster de toestroom van nieuwe gebruikers aankon.

Brewster heeft als uitgangspunt dat alle contactinformatie van sociale netwerken bij elkaar wordt geveegd, zodat de informatie zo compleet mogelijk is. Je kiest zelf welke informatie je wilt laten toevoegen.

Brewster laat daarna een algoritme los op de data om de verbindingen tussen alle personen te ontdekken. Je kunt vervolgens mensen terugvinden op basis van naam of foto, maar ook op locatie of interesse. Je moet bijvoorbeeld naar Rotterdam en hebt zin om met iemand af te spreken, dan laat Brewster zien welke vrienden er wonen. Of je gaat op vakantie en zoekt een vriend die op jouw hond kan passen, dan zoek je naar vrienden die van honden houden.

Brewster maakte aanvankelijk een wat moeilijke start door, omdat gebruikers meer contactinformatie van anderen te zien kregen, dan de bedoeling was. Sinds dat probleem is opgelost kreeg Brewster in de Amerikaanse pers lovende recensies en is meer gedownload dan de ontwikkelaar aanvankelijk had verwacht.

(Source: iPhoneclub.nl | Gonny van der Zwaag)

UTC

19 Dec 2018 - 13:47

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 105 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X