Bedien je TESLA met je Apple Watch

In de aanloop naar de verkoopstart van de Apple Watch in april zijn ontwikkelaars druk bezig met het verzinnen van applicaties voor de polsgadget. Eén ontwikkelaar heeft al een werkend concept laten zien van een app waarmee je binnenkort je Tesla kan besturen.

De Tesla Model S kan via de standaard app al voor een groot deel op afstand bedient worden. Portievergrendeling, lokalisatie, klimaatregeling, bediening van de ramen, info over de accu- en laadtoestand, je tovert het allemaal in een handomdraai tevoorschijn op je Android-toestel of iPhone.

Ontwikkelaar Eleks Labs heeft deze bedieningsmogelijkheden nu in een app voor de Apple Watch gestopt. Hij gebruikte de WatchKit van Apple waarmee ontwikkelaars apps kunnen creëren, maar die heeft nog wel ernstige beperkingen heeft. Zo is er geen toegang tot de Apple Watch accelerometer en de gyroscoop. In de nieuwe versie van de WatchKit zou dit wel mogelijk zijn, maar die komt pas in de lente uit.

Ondanks alle beperkingen heeft Eleks Labs toch een veelbelovende app weten te maken. Inclusief de mogelijkheid om de Model S te ver- en ontgrendelen, de verlichting en de verwarming aan te zetten en een overzicht van de resterende accuduur. Het is nog niet bekend wanneer de app wordt gelanceerd.

(Source: Apparata.nl)

UTC

19 Dec 2018 - 11:28

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 146 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X