Are you a TweetDeck user?

Tweetdeck

Ben je gebruiker van TweetDeck voor iPhone, dan is 7 mei een dag om niet naar uit te kijken. Op die dag zal TweetDeck uit de App Store worden gehaald en zal niet meer werken. Ook TweetDeck AIR en TweetDeck voor Android gaan verdwijnen. De Facebook-integratie stopt ook op 7 mei.

Helemaal verrassend is het niet, want Twitter kondigde vorige maand al aan dat de iPhone-, Android- en AIR-versies zouden stoppen. De Mac-versie van TweetDeck en de PC-versie zijn nog wel gewoon te gebruiken, net als de webversie, maar zonder de Facebook-functies. Twitter heeft het nieuws ironisch genoeg bekendgemaakt op een Posterous-blog, dat eveneens door Twitter werd overgenomen en dat op 30 april sluit.

TweetDeck werd in mei 2011 gekocht door Twitter. De app kreeg de nieuwe naam TweetDeck by Twitter. Op de desktop is TweetDeck geliefd vanwege het grote aantal kolommen dat je naast elkaar kunt bekijken, zodat je een soort dashboard van je Twitter-universum krijgt. Op het kleine iPhone-scherm is dat niet te realiseren, waardoor TweetDeck zich moeilijker kon onderscheiden van de grote hoeveelheid concurrerende Twitter-apps voor de iPhone. TweetDeck voor iPad was al eerder verdwenen.

Alternatieven zijn:

Tweetbot (€2,69, iPhone, iOS 5.0+)
Twitterrific (€2,69, universeel, iOS 5.0+)
Twitter (gratis, universeel, iOS 5.0+)

(Source: iphoneclub.nl | Gonny van der Zwaag)

UTC

17 Jan 2019 - 03:15

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 146 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X