Wouter Voorbrood's blog

The Hudson Miracle Approach Chart

Hudson Miracle Approach

Na de landing van de US Airways Flight 1549 in de Hudson, op 15 januari 2009, hebben veel mensen steun betuigd aan Captain Chesley Sullenberger en zijn crew, en zijn ze gelauwerd zoals dat gebeurt met mensen van dit kaliber in Amerika.

VLC 2.0

Een zichzelf respecterend Apple-gebruiker zal bij de installatie van elke nieuwe Mac als één van de eerste programma's VLC media player installeren. Het gratis open-source programma draait nagenoeg ieder video-format dat er te vinden is.

'Apple meer waard dan banken eurozone'

De Amerikaanse computergigant Apple is op de beurs nu evenveel waard als de 32 grootste banken in de eurozonelanden. Dat is het gevolg van de sterke daling van de aandelenkoersen van deze banken. Vooral het Spaanse Santander, het Franse BNP Paribas en de Deutsche Bank doen het slecht, terwijl de koers van Apple blijft stijgen.

MacUpdate aanbieding.

MacUpdate heeft een bundle uitgebracht met 11 uiteenlopende programma's. De totale bundle zou eigenlijk $381 kosten, maar wordt aangeboden voor slechts $49,99.

Steve Jobs en Rupert Murdoch werken aan tabletkrant

AMSTERDAM – Mediatycoon Rupert Murdoch ontwikkelt, in samenwerking met Steve Jobs van Apple, een digitale krant voor tabletcomputers zoals de iPad. Dit melden Engelstalige media zondag.

Coradine Releases Logten Pro iPad

Portland, OR USA – November 1st, 2010

Today Coradine Aviation Systems launched the latest addition to their market leading logbook applications for the Apple Platform – LogTen Pro for iPad.

Noah Lieberman, Founder and CEO of Coradine said, "We see the iPad as the ultimate EFB for pilots and have worked hard to ensure we took full advantage of the opportunities presented by the iPad’s unique interface. We believe we have another winner and are proud to offer it to pilots now.

Film "Skybound" in Cinemec Ede

Op zaterdag 11 en zondag 12 september draait ter gelegenheid van Jan Hilgers Memorial Airshow op 18 september op de Ginkelse Heide de documentaire Skybound in de Edese bioscoop CineMec.

2ical.org weer online

Velen van jullie zullen gemerkt hebben dat de site 2ical.org "down"de afgelopen weken is geweest. Sommigen onder jullie zullen onderhand ook gemerkt hebben dat 2ical.org het momenteel weer doet en iedereen kan weer naar hartelust roosters downloaden/converteren!

Wetenschappers: Apple is een religie

Ondanks het probleem met de antenne van de iPhone 4 staan er dikke rijen voor de Apple Stores en zijn er miljoenen van deze apparaatjes over de toonbank gegaan. Veel klanten blijven geloven in het product en laten zich niet van de wijs brengen door alle negatieve berichten in de media.

Het zijn voorbeelden die je doen afvragen of de producten van Apple nu echt zo geweldig zijn of dat er meer aan de hand is. Volgens onderzoekers aan de Texas A&M University kiezen consumenten niet rationeel voor het merk, maar is het een kwestie van geloof. Dat zou het succes van Apple en het gedrag van de klanten verklaren.

Luchtvaart weer op niveau van voor crisis

GENEVE - Het passagiers- en vrachtvervoer in de luchtvaart is in de maand mei weer boven de niveaus van voor de economische crisis uitgekomen.

UTC

19 Dec 2018 - 13:43

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 105 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X